Тестер PoE и кабелен тестер LAN Тестери ИНСТРУМЕНТИ и ТЕСТЕРИ за компютърни мрежи Products List Арго - Контар
начало >> ИНСТРУМЕНТИ и ТЕСТЕРИ за компютърни мрежи >> LAN Тестери

Тестер PoE и кабелен тестер

код0104020006
стока/услуга Тестер PoE и кабелен тестер 
цена123.000 $
мяркаБрой
ОписаниеТества PoE и всички 8 жички + екранировка на UTP/FTP кабели
Прикачени файлове
Вижте ОПИСАНИЕ И ХАРАКТЕРИСТИКИ!