Запознайте се с ACTASSI - структурната кабелна система от Шнайдер Електрик Новини Арго - Контар

Запознайте се с ACTASSI - структурната кабелна система от Шнайдер Електрик

 

     Знаете, че кабелната система никога не става по-добра от това, което е планирано в началото. Затова ACTASSI от Schneider-Electric съдържа всички необходими компоненти - от комуникационните шкафове и пач-панелите до кабелите и конекторите. Разработена съвместно с IT специалисти и инсталатори, тя Ви позволява лесно да изградите най-добрата си мрежа.

Actassi cabling system
Изтеглете каталог от тук
Нека Ви запознаем с някои предимства на различните компоненти:

Новите S-one конектори

 S-One Actassi connector 
не изискват специални инструменти за монтаж на кабела. Те са от един модул и позволяват многократна употреба. Автоматичното заземяване прави монтажа с 50% по-бърз. Произвеждат се от Schneider-Electric в тяхната фабрика в Дания. Задоволяват напълно ISO/IEC 11801: 2011 Ed2.2.

Кабелите

 
Новият CL-MX Cat.6a кабел се инсталира 3 пъти по-бързо благодарение на патентованата "single-foil metallic crossfiller", която намалява операциите.

19" Свързващи (пач) панели


Всички пач-панели Actassi са издърпващи се, т.е. на 19" шини се монтира първо рамката (така обозначавайки мястото). След това, пред шкафа, поставяме конекторите към кабелите. След това лесно нареждаме конекторите на пач-панела (заземяването отново е автоматично) и отпред поставяме панела на рамката (Quick Fix система). Имат табелки за обозначаване - идентификация на пач-панела. 

Изтеглете пълен каталог от тук

Цените са актуални към настоящия момент и са БЕЗ включен ДДС!

Безплатна доставка в България при поръчка за над 300лв. без ДДС